Як зараз виглядає і чим займається соліст групи “Ласковый май” Юрій Шатунов, який живе в Німеччині

Юрій Шатунов знайшов широку популярність як соліст групи "Ласковый май". Що ж зараз відбувається в його творчому та особистому житті?

Герой нашої сьогоднішньої статті виріс в дитячому будинку, однак це не завадило йому досягти успіху в музиці і стати кумиром мільйонів. В кінці вісімдесятих-початку дев’яностих хіти “Белые розы”, “Розовый вечер”, “Седая ночь” звучали звідусіль, а першим, хто помітив талант Шатунова був Сергій Кузнецов, він і створив групу.

Юрій Шатунов та Сергій Кузнецов
Юрій Шатунов та Сергій Кузнєцов

Через пару років після її існування чоловік почав пити і втратив зв’язок з колективом, але не з Юрієм. У шоу “Привіт, Андрію!” герой статті не зміг стримати сліз, коли зустрівся з Кузнєцовим в студії. Співак зізнався, що переживає за Сергія і допомагає йому матеріально, адже саме він навчив Шатунова музиці і зробив його справжньою зіркою.

До речі, велика історія “Ласкового мая” закінчилася з відходом з групи Юрія у 1991 році. Він тоді переїхав до Німеччини, де незабаром почав сольну кар’єру. Його перший вихід у світ в якості самостійного співака відбувся в “Різдвяних зустрічах” Алли Пугачової. З тих пір він записав 7 студійних альбомів і успішно з ними гастролює.

Юрій Шатунов
Юрій Шатунов

Німеччина стала для Шатунова справжнім домом — там він познайомився зі своєю дружиною Світланою і побудував з нею міцну сім’ю. Пара щаслива в шлюбі вже 14 років і виховує разом двох дітей — 14-річного сина Денніса і 8-річну дочку Естеллу.

Юрій Шатунов з дружиною і дітьми
Юрій Шатунов з дружиною і дітьми

Зразковий сім’янин і люблячий батько не кинув творчість, він продовжує займатися улюбленою справою, а крім цього намагається поставити крапку в нескінченних розбірках зі своїм екс-продюсером Андрієм Разіним. Вже більше року вони не можуть прийти до згоди з приводу прав Шатунова на виконання пісень “Ласкового мая”.

Андрій Разін і Юрій Шатунов
Андрій Разін і Юрій Шатунов

Втім, Разін не вперше опиняється в центрі скандалів з багатьма артистами російського шоу-бізнесу, які сам же і починає.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.