(Фото) Не тільки професійна телеведуча: Катерина Осадча похвалилася своїм домашнім міні-садом

Так Катя Осадча недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію прекрасної магнолії. І побажала всім Весни!

Настала весна!. У всіх вона асоціюється з новим життям і хорошим настроєм. Хоча зима ще не здає своїх позицій, але пробує свої останні сили. Дні бувають похмурими та може йти дрібний дощ або мокрий сніг.

Але це не головне. Найголовніше, що попереду буде сонце і хороші теплі дні. Весна – це квіти, запахи та краса навколо.
Весняна погода діє на людей, і вони починають прокидатися внутрішньо від зимової сплячки. Деякі помічають, що працювати та жити з приходом весни стало легше.

До того ж якщо вас мотивують в соціальних мережах зірки шоу-бізнесу своїми прекрасними квітами, то це теж надихає і підіймає настрій.
Представники шоу-бізнесу теж з нетерпінням чекають весну. Вони сподіваються, що цей сезон буде значно краще, ніж минулий і принесе їм більше доходів і радості в житті.

Так Катя Осадча недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію прекрасної магнолії. І побажала всім Весни! Це так зворушливо і красиво. Відразу видно, що провідна цікавиться квітами та любить їх. Шанувальники Каті відразу відповіли їй у своїх постах і написали, що вони хочуть весни та весняного настрою не дивлячись ні на що. Інші пишуть, що дуже красива магнолія у Каті та хочеться, щоб на вулиці було вже зелено і розпускалися квіти. Хочеться виїхати на природу, відчути запах весняний, розпалити багаття і насолодитися життям!

Такі фотографії як розмістила Катя Осадча допомагають людям в їх важкій і іноді невеселого життя. Виникає оптимізм в душі та прекрасний настрій.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.