Політик, бізнесмен і “батько”: якими були всі чоловіки Віри Брежнєвої? Войченко, Кіперман, Меладзе

З ким тільки не приписували романи 39-річної Віри Брежнєвої, а в офіційному шлюбі вона була тричі. І кожен її обранець по-своєму вплинув на життя співачки.

А вона залишилася для кожного з них хорошим спогадом. Хто вони – чоловіки, з якими Віра Брежнєва вирішила зв’язати свою долю?

Віталій Войченко

Віталій Войченко
Віталій Войченко

Перші серйозні відносини Віри Галушки (її дівоче прізвище) були в 17-річному віці з українським політиком Віталієм Войченко.

У той час Віра була далека від світу шоу-бізнесу. Пара кілька років жила в цивільному шлюбі. У 19 років майбутня співачка стала мамою, народивши Віталію дочку Соню. В цей час їх роман закінчився, Віра залишила записку і з маленькою донькою пішла від Віталія.

Віра не забороняла Віталію бачитися з дочкою, але Соня, подорослішавши, не змогла знайти спільну мову з батьком і зараз не спілкується з ним. Вона навіть не взяла його прізвище і відома як Соня Кіперман.

Дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман
Дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман

Після розставання з Віталієм Віра потрапила в групу “Віа Гра” і змінила своє прізвище на псевдонім Брежнєва.

Михайло Кіперман

Михайло Кіперман
Михайло Кіперман

У 2006 році Віра Брежнєва вийшла заміж за відомого українського підприємця і мільйонера Михайла Кіпермана і через три роки у них народилася дочка Сара. Але цей шлюб теж не став щасливим для Брежнєвої і в 2012 році подружжя розлучилося. Причиною розлучення стала надмірні ревнощі Кіпермана, його невдоволення постійними гастролями співачки. Віра від цього страждала, плакала, терпіла але в якийсь момент зрозуміла –

“Досить, ліміт печалі вичерпаний. Пора жити далі. “

Вона знову стала вільною і щасливою.

Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе
Костянтин Меладзе

Співпраця Брежнєвої з музикантом і продюсером Костянтином Меладзе поступово переросло в більш близькі стосунки.

Можливо, ревнощі Кіпермана була безпідставна, хоча Меладзе і Брежнєва довгі роки приховували від всіх свої почуття. До того ж Костянтин був одружений, у нього вже було троє дітей і повірити в чутки про прийдешнє розлучення було важко.

Але Меладзе пішов з сім’ї і в 2015 році в одному італійському містечку вони таємно зареєстрували свій шлюб і провели наодинці два незабутні дні. Віра вважає Меладзе найголовнішим чоловіком в своєму житті, вони щасливі і сподіваються на поповнення у своїй родині.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.