Світлана Лобода показала, з чим бавиться в ліжку: твердий і довгастий … кубок!

Співачка Світлана Лобода має чимало звань і нагороджень, якими пишається. Їх вона отримала за свою творчу діяльність в різних країнах.

Напередодні вона похвалилася одним зі своїх улюблених кубків, який зберігає зі знакового заходу. Цікаво, що вона показала фото, де цей кубок лежить поруч з нею на подушку – не вже то співачка з ним і спить?

“Вперше я зустріла вручення премії« ЖАРА music awards »лежачи в ліжку. Тому особливо приємна Ваша любов і Ваше прізнаніе.Что може бути краще для якнайшвидшого одужання, ніж позитивні емоції? Спасибі всім глядачам телеканалу «ЖАРА» @zharatv за високу оцінку нашої роботи, засновнику премії-Еміну Агаларова @eminofficial і її душі і діючої сіле- Олені Боске @helenboska за те свято, яке Ви даруєте щороку і за те, що премія «ЖАРА »вручається навіть тим артистам, хто не зміг прийти, але кого вибрав глядач. Мені дуже шкода, що ми не змогли показати номер, який так довго готували для вас, але впевнена, що попереду нас чекають найяскравіші прем’єри і незабутні зустрічі “, – написала Світлана Лобода.

Нагадаємо, нещодавно Світлана Лобода представила свій новий кліп на пісню “Рідний”. Вже після цього співачка потрапила в невеликий конфлікт – якийсь хірург з Узбекистану намагався прославитися на імені співачки.

Він виклав відео, де робить якійсь дівчині ринопластику. Дівчина була дуже схожа на співачку Лободу, тому хірург зазначив її в Інстаграм. Юристи Лободи розцінили це трохи інакше, і тепер вимагають з нього 187 тисяч доларів моральної компенсації.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!