Лоліта, Quest Pistols, Брежнєва, Лорак, Успенська та інші зірки, які втекли з України в Росію (Відео)

Талановитих українських виконавців незмінно тепло приймає російська публіка. Так відбувається через те, що в Україні дуже тісний шоу-бізнес і важко потрапити.

А ось в Росії коло зірок значно ширший. Пісні у виконанні артистів з України звучать у Росії з головних сцен країни, займають перші рядки російських хіт-парадів, отримують престижні музичні премії. У цьому ролику ми розповімо вам про долю українок і українців, які стали популярними в Росії – це і Брежнєва, і Успенська, і Стецько, і багато інших відомих артистів, чиї пісні ви точно знаєте.

Ось історії лише кількох зірок, які виїхали з України в Росію.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Чи знаєте ви, хто така Наталка Поривай? Це ж Наташа Корольова, так-так, та сама, яка з Тарзаном. Вона – киянка, однак з огляду на своїй творчій діяльності близько двадцяти років тому виїхала до Росії. Тоді вона почала співпрацювати з Ігорем Ніколаєвим і її кар’єра пішла вгору.

У 2004 році Королева отримала звання заслуженої артистки РФ.

Анжеліка Варум
Анжеліка Варум

Ви будете здивовані, але заслужена артистка Російської Федерації Анжеліка Варум народилася у Львові. Однак кар’єру співачки Варум будувала в Росії, де з 1992 року працювала в театрі пісні Алли Борисівни Пугачової. Там же Анжеліка Варум і вийшла заміж за музиканта Леоніда Агутіна.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Артистка Віра Брежнєва з’явилася на світ в Дніпродзержинську і набула популярності в складі української групи “ВІА Гра “. Живе і виступає в Росії більше 10 років. Однак каже – сама себе ніколи не вважала українською співачкою.

За її словами, українська публіка не сприймала її як свою артистку.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Киянка і заслужена артистка України Світлана Лобода, яка теж починала творчу діяльність у складі “ВІА Гри “, в 2004 році оголосила про старт сольної кар’єри. У Москву Лобода перебралася кілька років тому. Українські фанати розділилися на два табори – одні продовжують слухати артистку і підтримують її рішення, інші розкритикували переїзд на політичному ґрунті.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.