Що не поділили Ірина Білик і Катя Осадча, і чому не спілкувалися майже 10 років?

Незважаючи на те, що співачка Ірина Білик і телеведуча Катерина Осадча не конфліктні люди, у них все таки був один казус, через який переживала вся країна.

Сталася конфліктна ситуація між українськими акулами шоу-бізнесу більше одинадцяти років тому – в лютому 2010 року.

Тоді весь український бомонд зібрався на благодійний аукціон на підтримку столичної музичної школи. Тож не дивно, що прийшла туди і зоряна журналістка Катерина Осадча, яка на той момент вела шоу “Світське життя”.

Як Ірина Білик в 2010 році поскандалила з ведучою програми “Світське життя” Катею Осадчою

Як Ірина Білик в 2010 році поскандалила з ведучою програми "Світське життя" Катею Осадчою
Як Ірина Білик в 2010 році поскандалила з ведучою програми “Світське життя” Катею Осадчою

Катя Осадча задала співачці провокаційне запитання про гонорари, які та отримала за участь в концертах на підтримку президентської кампанії Юлії Тимошенко. Відповідати Білик не стала. Вона люто вирвала з рук Осадчої мікрофон і розбила його вщент.

Після цього довгий час Катя не брала інтерв’ю у Ірини Білик. Співачка не з’являлася в шоу “Світське життя” довгий час, аж до ювілейного п’ятнадцятирічного випуску, коли зірки, судячи з усього, оголосили один одному перемир’я.

Катерина Осадча звичайно ж запитала, через що Ірина Білик тоді розізлилася на неї, але Іра згадати причину такого імпульсивного вчинку і образи так і не змогла. Може, воно й на краще.

Втім, Білик припустила, що конфлікт між ними тоді був пов’язаний з чоловіком.

“Ти зазіхала на мого Дікусара. Ти завжди порівнювала, на скільки років я старше своїх чоловіків. Я думала: ” Ну і що? Катя, чому ти мені заздриш”,

– заявила Ірина Білик.

Ірина Білик розповіла, чому колись розбила мікрофон Каті Осадчій

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.