7-річні двійнята Камалії вразили публіку грою на роялі: дуже талановиті дівчатка

Найбагатша співачка України Камалія показала, як її дочки грають на роялі.

Камалія – не тільки співачка, модель і власниця титулу “Міс світу 2008”. Вона є люблячою дружиною і турботливою мамою. Камалія вже майже 20 років щаслива в шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. У шлюбі у них народилися 2 дівчинки-близнючки – Арабелла і Мірабелла. Дівчаткам вже по 7 років і вони так само, як і їхня мама знаходяться в центрі уваги.

Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром і дочками Арабеллою і Мірабелла
Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром і дочками Арабеллою і Мірабелла

Дівчатка вже з раннього дитинства займаються моделінгом і вже не раз з’являлися на телеекрані і прикрашали обкладинки відомих журналів. Як виявилося, Арабелла і Мірабелла займаються ще й музикою.

Деякий час назад Камалія у своєму Інстаграм-блозі показувала, як дівчатка грають на барабанах. Як виявилося, Арабелла і Мірабелла вчаться грати не тільки на барабанах, а ще й на роялі.

Так, в своєму мікроблозі артистка опублікувала два відео. На першому її дочка Арабелла старанно виконує мелодію з репертуару легендарного французького шансоньє Френка Сінатри.

Слідом з’явилося відео, де грає друга дочка – Мірабелла.

Користувачі Мережі захопилися талантом дівчаток і написали багато похвальних коментарів.

“Гарні дівчатка у Вас Камалія! Нехай будуть здорові і щасливі! “,” Дуже зворушливо, молодчина “,” Красиві дівчата у Камалії “,” Дівчата супер одна мамина інша татова копирочка “,” Класні дівчата “,” А яка розумничка Мірабелла !!! молодчинка дівчатка, всі в маму “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.