Поки Осадча в декреті: стало відомо ім’я нової ведучої програми “Світське життя”

Катя Осадча вже 15 років є незмінною ведучою програми "Світське життя". Однак зовсім недавно телеведуча стала мамою втретє і не може виходити в ефіри.

Катя Осадча стала мамою втретє 19 серпня, а вже 24 серпня телеведуча знімалася для програми “Світське життя “. Вона вийшла в ефір під час дуже важливоЇ світської події – концерту всесвітньо відомого оперного співака Андреа Бочеллі біля Маріїнського палацу.

ка
Катя Осадча на 5-й день після пологів в програмі Світське життя

Однак Осадча ще не може залишити новонароджену дитину на няню і працювати в повній мірі. Тому, деякий час телеведучу в “Світського життя ” замінять українські знаменитості.

Ще 2 тижні тому замість Осадчої інтерв’ю у знаменитостей брала співачка Наталія Могилевська, а недавно стало відомо, що в новому випуску програми Катю замінить відома українська співачка Настя Каменських. Про це стало відомо з Інстаграм-аккаунта “Світського життя “.

Ск
Скріншот Інстаграм-сторіз

У своїх Інстаграм-сторіз Каменських опублікувала кілька фото зі зйомок і показала, як вона бере інтерв’ю у Лесі Никитюк і реп-виконавиці Alyona-Alyona.

Настя Каменських стала провідною Світського життя
Настя Каменських стала провідною Світського життя

Варто відзначити, що 4 роки тому, коли Катя Осадча народила сина Івана, також як і зараз деякий час програму “Світське життя ” вели зірки українського шоу-бізнесу: Оля Полякова, Злата Огневич і інші.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.