Ольга Сумська змінила свого першого чоловіка спочатку на сцені

Ольга Сумська щаслива із другим чоловіком Віталієм Борисюком у сімейному житті. Вона двічі виходила заміж і має дві дочки від двох різних чоловіків.

Першим чоловіком Ольги був Євген Паперний, 1950 року народження, народний артист України. Вони познайомилися у київському театрі російської драми. Ольга прийшла до театру після закінчення акторського факультету, а Євген уже працював у цьому театрі. Випускник знаменитого Щукинського училища Євген став наставником Ольги у професії. У 1987 році Ольга та Євген одружилися, а 1990 року у них народилася дочка Антоніна. Перший чоловік старший за Ольгу на шістнадцять років і це був його другий шлюб. Сімейне життя з першим чоловіком тривало лише чотири роки.

Ольга по-справжньому закохалася в іншого свого колегу з театру – Віталія Борисюка. Спочатку вона змінила з ним свого чоловіка, а потім і зовсім пішла до Віталія. Спроби Євгена порозуміти свою дружину і повернути її в сім’ю ні до чого не привели.

Цікаво, що почуття одне до одного у Ольги та Віталія розгорілися просто на сцені під час репетиції. Вони репетирували ролі закоханих у мюзиклі «Кандид» і, перебуваючи в обіймах Віталія, як зізнається сама Ольга, вона зрозуміла, що це кінець її сімейного життя.

У 1996-го році Ольга вийшла заміж за Віталія Борисюка і досі щаслива з ним. Для доньки Ольги, Антоніни, Віталій також став рідним. А у 2002 році в сім’ї народилася дівчинка, яку назвали Ганна. Згодом любов між Ольгою та Віталієм не померкла, і у 2013 році вони повінчалися. Другий чоловік Ольги старший за неї на три роки. Віталій – заслужений артист України, власник продюсерської компанії.

Старша дочка Ольги Сумської, Антоніна Паперна, переїхала до Москви. Вона закінчила Театральне училище ім. Щукіна, з 2015 служить у театрі ім. Вахтангова та успішно знімається в кіно. Її фільмографія налічує вже 25 робіт. Антоніна живе у  шлюбі з російським актором Володимиром Ягличем і у 2017 році вони подарували Ользі Сумській онуку, а у 2020 році – онука. У 2020 році Антоніні виповнилося тридцять років і зараз вона зробила маленький перепочинок у кар’єрі і тимчасово присвятила себе дітям. З батьком, Євгеном Паперним, у неї зараз теж нормальні стосунки, хоча в дитинстві їй не вистачало спілкування з ним.

Ганна Борисюк, молодша дочка Ольги, також визначилася з майбутньою професією. Як і всі її численні родичі, дівчина вирішила стати актрисою та у 2020 році вступила до Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.