Юлія Висоцька шість років тримає дочку в комі: що кажуть лікарі про шанси Маші Кончаловської на одужання

У 2013 році сім'я телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського потрапила у страшну аварію. З тих пір їхня дочка Маша знаходиться в комі. У мережі з'явилася нова інформація про стан дівчинки.

У жовтні 2013 роки сім’я телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського потрапила у страшну аварію у Франції. В той момент в машині знаходилися подружжя і двоє їхніх дітей.

Найбільш страшною трагедія стала для доньки знаменитостей Маші, якій тоді виповнилося 13 років — дівчинка отримала серйозну черепно-мозкову травму. Для порятунку життя Маші лікарі вирішили ввести її в медикаментозну кому.

Через деякий час дочку Висоцької перевезли в Москву, де медики продовжували боротьбу за її життя. Ось уже 6 з половиною років, як вона знаходиться без свідомості.

Юлия Высоцкая с дочкой Машей
Юлія Висоцька з донькою Машею

У ЗМІ регулярно з’являються новини про стан здоров’я Маші. Деякі ресурси повідомляють, що дівчинка вже вийшла з коми, деякі навіть показують фотографії, на яких зображена нібито сама дівчинка в свідомості. Однак, її батьки ніяк не коментують ситуацію і всіляко уникають будь-яких розмов з пресою на цю тему.

Проте деякі факти з клініки, в якій лежить донька Кончаловського і Висоцької дізнатися вдалося. Здоров’ям Маші опікуються найкращі московські фахівці.

З’явилися перші ознаки поліпшення стану здоров’я — дівчинка вже може самостійно дихати, реагує на оточуючих і навіть видає звуки. Деякі джерела повідомляють, що Машу навіть вивозять на прогулянку подихати свіжим повітрям.

Медикам складно припустити, якою дівчинка буде після стількох років коми, і скільки знадобитися часу для реабілітації та повернення до нормального життя.

Проте і її батьки, і близькі, і шанувальники мами і тата Маші вірять, що їй вдасться видужати і повернутися до звичайного, повсякденного життя.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.