Гаряча Кароль в білому боді показала “внутрішню ” тигрицю

Українська виконавиця Тіна Кароль опублікувала фото в відвертому весільному боді.

Своїм ніжним і загадковим образом вона похвалилася на сторінці в соціальній мережі Instagram. Як відомо, останнім часом співачка не особливо балувала шанувальників новими знімками, тим більше такими відвертими. До слова, це вже не перший раз за останні дні, коли Тіна балує своїх фанів відвертими фотосесіями. Фанати в соцмережах з одного боку раді, а з іншого боку здивувані такою розкутою поведінкою.

Інтимні кадри

Фотографом і автором нового знімка виступив Антон Кулаковський. Його Тіна Кароль відзначила в самій публікації.

Інстаграм Тіни Кароль
Інстаграм Тіни Кароль

На фото співачка позує в сонячних променях і білосніжному боді, яке дуже нагадує весільне. Воно повністю покрито мереживами і воланами, і тримається на тонких бретелях. Образ вміло доповнює звична Тіні укладання і нюдовий макіяж.

Шанувальники в коментарях вже встигли назвати Тіну в новому образі «ніжною півонією». І компліментів там достатньо: “Ну просто неймовірна!”, “Господи ну що ж ви Тіна з нами робите”, “Запаморочливо”, “Сіяй!”, “Ай, гаряче. Погляд кішки “.

Додамо, нещодавно українська артистка вперше за довгий час виступила з концертом в Одесі. Після цього вже встигла здивувати фанатів цілою лінійкою жарких фото і в білій шовковій сукні, і в вільному вбранні, і в одній сорочці на сцені.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.