Дочка Анастасії Волочкової мріє втекти подалі від матері-балерини після її публічних шпагатів

Уже майже 15-річна дочка Анастасії Волочкової Аріадна мріє втекти подалі від знаменитої матері-балерини. Дівчинка поділилася своїми планами на власне майбутнє в Instagram.

Аріадну зірка народила в другому шлюбі з бізнесменом Ігорем Вдовіним, з яким вони розлучилися через рік після цього. Як не дивно, але спадкоємиця живе не з мамою, а з батьком і його обраницею, телеведучою Оленою Ніколаєвої.

Як розповідала сама Анастасія, такий спосіб життя для дочки на даному етапі життя набагато комфортніший.

Ариадна находится в очень хороших отношениях с мачехой Еленой Николаевой
Аріадна знаходиться в дуже хороших відносинах з мачухою Оленою Ніколаєвою

Крім цього, дівчинка не збирається наслідувати приклад матері і ставати артисткою. Незважаючи на те що у неї є розряд з кінного спорту, пов’язувати своє життя з ним вона теж не планує.

Виявилося, Аріадна любить малювати, а ще їй подобається література і жити в Росії вона не хоче:

«Я пишу вірші, я поет і буду випускати свій збірник. Також я вчу французьку і хочу переїхати до Франції, в Париж», — розповіла дочка “королеви шпагатів”.

Ариадна с родителями
Аріадна з батьками

За словами юної героїні статті, у неї є можливість планувати майбутнє так, як вона хоче, без тиску з боку батьків, оскільки вони не нав’язують їй свою думку. Цим підліток і займається.

Не обійшлося і без питань до Аріаднм щодо ставлення до хейтерів мами. Вона зізналася, що спочатку намагалася відповідати на цькування, адже її ображали негативні випади в їхній бік. Тепер же дівчинка вміє не реагувати на подібне і не засмучується через ці дрібниці.

Анастасия Волочкова с дочерью Ариадной
Анастасія Волочкова з дочкою Аріадною

Можна припустити, що якщо спадкоємиця Волочкової здійснить мрію і переїде до столиці Франції, то і бачитися з матір’ю вони будуть ще рідше, ніж зараз.

На щастя, прогрес не стоїть на місці і з сучасними засобами зв’язку вони зможуть навіть на такій великій відстані чути та бачити один одного.

Схожі статті

Смачніше, ніж в дитячому садочку! Ніжні та оригінальні ліниві вареники з кокосом і маком: готую постійно

Всі полюбляють класичний рецепт лінивих вареників. Але якщо до них додатки трохи екзотичної нотки, отриманий смак перевершить всі очікування. Цікавий рецепт у статті.

За раз з’їла 20 штук і не пошкодувала: нереально смачні та ніжні. Кекси з родзинками, які виходять завжди

М'які, пухкі, ніжні і не сухі – саме такими виходять кекси з родзинками за цим рецептом. Готуються вони дуже швидко, з доступних інгредієнтів.

Коли залишилось трішки пюре, готую ці крученики: картопляні рогалики з сиром зі столу зметають за секунду

Коли у холодильнику залишилось трішки пюре, а дівати його немає куди, спробуйте приготувати такі апетитні крученики з ніжною начинкою. Вони готуються за лічені хвилини.