Дочка Анастасії Волочкової мріє втекти подалі від матері-балерини після її публічних шпагатів

Уже майже 15-річна дочка Анастасії Волочкової Аріадна мріє втекти подалі від знаменитої матері-балерини. Дівчинка поділилася своїми планами на власне майбутнє в Instagram.

Аріадну зірка народила в другому шлюбі з бізнесменом Ігорем Вдовіним, з яким вони розлучилися через рік після цього. Як не дивно, але спадкоємиця живе не з мамою, а з батьком і його обраницею, телеведучою Оленою Ніколаєвої.

Як розповідала сама Анастасія, такий спосіб життя для дочки на даному етапі життя набагато комфортніший.

Ариадна находится в очень хороших отношениях с мачехой Еленой Николаевой
Аріадна знаходиться в дуже хороших відносинах з мачухою Оленою Ніколаєвою

Крім цього, дівчинка не збирається наслідувати приклад матері і ставати артисткою. Незважаючи на те що у неї є розряд з кінного спорту, пов’язувати своє життя з ним вона теж не планує.

Виявилося, Аріадна любить малювати, а ще їй подобається література і жити в Росії вона не хоче:

«Я пишу вірші, я поет і буду випускати свій збірник. Також я вчу французьку і хочу переїхати до Франції, в Париж», — розповіла дочка “королеви шпагатів”.

Ариадна с родителями
Аріадна з батьками

За словами юної героїні статті, у неї є можливість планувати майбутнє так, як вона хоче, без тиску з боку батьків, оскільки вони не нав’язують їй свою думку. Цим підліток і займається.

Не обійшлося і без питань до Аріаднм щодо ставлення до хейтерів мами. Вона зізналася, що спочатку намагалася відповідати на цькування, адже її ображали негативні випади в їхній бік. Тепер же дівчинка вміє не реагувати на подібне і не засмучується через ці дрібниці.

Анастасия Волочкова с дочерью Ариадной
Анастасія Волочкова з дочкою Аріадною

Можна припустити, що якщо спадкоємиця Волочкової здійснить мрію і переїде до столиці Франції, то і бачитися з матір’ю вони будуть ще рідше, ніж зараз.

На щастя, прогрес не стоїть на місці і з сучасними засобами зв’язку вони зможуть навіть на такій великій відстані чути та бачити один одного.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.