Дантес розповів, чому вони з Дорофеєвою не хочуть народжувати дітей: “Ще не до цього”

Володимир Дантес відповів на промовляння публіки про те, що Наді Дорофєєвій вже пора заводити дітей.

В Інтерв’ю одному Ютуб-каналі він розповів, що буквально страждає від тиску публіки, яка “посилає ” Do Do народжувати дітей. Dantes стверджує, що не піде на поводу у “Інстаграм-порадників “, адже зараз вони до появи дитини не готові.

Чоловік Наді Дорофєєвої не виключає, що їхній первісток з’явиться протягом найближчих двох-трьох років

Дантес і Дорофєєва
Дантес і Дорофєєва

“Ми два знаменитих людини, які витрачають весь свій час на свій розвиток. Всередині нас все ще діти, ми навіть не завжди знаємо чого хочемо, і в першу чергу думаємо тільки про себе. Я хочу, щоб моя дитина був щасливий і не думав про те, де його мама з татом. до дитини треба бути готовим “, – поділився особистими поглядами на цей рахунок музикант і блогер Володимир Дантес.

Відзначимо, що на протязі багатьох років шанувальники уважно вдивляються в живіт Наді Дорофєєвої, в надії побачити те, що він округлився. Періодично в ЗМІ спливають новини про те, що вона в положенні, або навіть про те, що таємно народила в іншій країні. А сама Надя на це ніяк не реагує, і публікує фото з шикарною фігурою практично без зайвого одягу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.