Дан Балан в нереально крутому, барвистому і запальному кліпі Funny Love (Відео)

Шанувальники таланту артиста не можуть прийти в себе бачачи Дана Балана в новому образі. Нереально крутий ролик вийшов.

У кожному своєму виступі талановитий співак Дан Балан примудряється так перевтілитися в роль, що всі глядачі відразу стають його шанувальниками. Про дівчат і говорити не варто. Вони всі готові заглянути Дану в очі та побачити в них взаємність.

Режисер Алан Бадоєв разом зі створеної музикою Дана Балана і при його особистій участі створив неперевершений і барвистий відео кліп, який сколихнув публіку. Шанувальники таланту артиста не можуть прийти в себе бачачи Дана Балана в новому образі. Нереально крутий ролик вийшов. Деякі відзначають, що Дан в цьому кліпі зовсім не схожий на себе по духу виконання, інші кажуть, що досить-таки креативно і саме по-новому і барвисто. Як завжди, присутній інтрига і все досі не можуть зрозуміти кому віддає перевагу знаменитий співак. Як відзначають шанувальники – цього кліпу можуть позаздрити багато західні зірки естради.

Цей кліп повністю зображає сама назва – смішна любов.

І це вірно.

Подивіться це відео і зробіть висновок про смішну любов до Дана Балана.

Відео: Дан Балан в кліпі “Смішна любов”

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Юлія Токаревська: “Бадоєв – геніальний кліпмейкер. Цьому кліпу можуть позаздрити західні зірки. Побачила по телевізору, чи не додивившись до кінця, зрозуміла, хто саме тримає марку. ”

Olga: “Несподівано, зухвало, напрочуд, барвисто, епатажно! Дан – майстер перевтілень. Жаркий кліп! Дан в черговий раз показав свою багатогранність! Дану та Алану можу побажати подальших творчих успіхів. Продовжуйте в тому ж дусі, хлопці.

Оксана Гайворонська: “Ритміка пісні прикольна, танцювальна. Милий хлопчик і красиві дівчата! ”

Юля Волкова: “Фантасмагоричне божевілля! Круто дуже і потішно !!!!!! Алан Бадоєв, вам черговий уклін за шедевр !!!!!!! Дан Балан, ви супер, як завжди !!!!!! “

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!