Ляйсан Утяшева прокоментувала зраду Павла Волі: при чому тут Тарзан і Корольова?

Нещодавно на всю країну гримів скандал про зраду Тарзана і Наташі Корольової.

Тиждень тому Наташа Корольова виклала пост про те, що скоро центральні канали будуть розносити чутки про нові парах, які нібито один одному змінюють. І серед них була пара коміка Павла Волі і його дружини Ляйсан Утяшева. На подив, Корольова мала рацію, і вже сьогодні злі язики заговорили про зраду Павла Волі. Але це виявилося правдою, адже Волю засікли з малолітньою Ескортниці.

Дружина Павла Волі вперше прокоментувала його похід “наліво”

Ляйсан Утяшева і Павло Воля
Ляйсан Утяшева і Павло Воля

Спортсменка Ляйсан Утяшева стверджує – в зраду чоловіка не вірить, це все чутки, які придумали конкуренти, щоб посварити пару. І, за словами Ляйсан, перше, що вона зробила після того, як дізналася про зраду чоловіка – голосно розсміялася.

«Сидимо на одному стільці і сміємося в голос», – ділиться Утяшева. Зараз вона стверджує, що не хоче такого скандалу, як з Корольової і Тарзаном, тому більше до цієї теми повертатися не буде. І пліткарів запевняє – зараз з їх шлюбом все добре, вони живуть душа в душу і не готуються до розлучення. До слова, в наступному місяці спортсменка Ляйсан Утяшева і гуморист Павло Воля відзначатимуть бляшану весілля – 8 років разом. Вони також виховують двох дітей – семирічного Роберта і п’ятирічну Софію.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.