Хореограф Ілона Гвоздьова натякнула на появу в новому сезоні “Танців з зірками”, але вже без живота

Відома хореограф Ілона Гвоздьова, яка вже одного разу здобула перемогу в "Танці з зірками ", коли виступала в парі з Ігорем Ласточкиним, захотіла назад в шоу.

Восени 2020 року, коли був крайній сезон хореографічного проекту, дівчина також зважилася на участь. Однак було воно дещо екстремальним – тоді дівчина була на восьмому місяці вагітності.

На зло всім недоброзичливцям, Ілона Гвоздьова все ж вийшла на паркет. Правда, всього два рази – на відкритті і першому прямому ефірі. У першому прямому ефірі пара Гвоздьової і Танкевича вибула через нестачу голосів.

Вже незабаром Ілона Гвоздьова стала мамою чарівного хлопчика

Тепер хореограф заговорила про те, що планує повернутися в танцювальне шоу на проекті 1 + 1. Правда, поки тільки запитує у фанатів, чи готові вони побачити її в новому сезоні? Відповісти можна в коментарях під її Інстаграм-публікацією.

Ілона Гвоздьова натякнула на повернення в "Танці з зірками"
Ілона Гвоздьова натякнула на повернення в “Танці з зірками”

Відзначимо, Ілона Гвоздьова заміжня. У неї є старша дочка і молодший син. А ось як вона познайомилася зі своїм чоловіком.

“Переїхавши в 2008 році з Дніпропетровська до Києва, мріючи про столицю і великі можливості, я вчилася в Київському національному університеті культури і мистецтв. Працювала на трьох роботах одночасно, думала про блискучу кар’єру танцівниці і найменше думала зустріти свою долю “, – розповіла одного разу Ілона в інтерв’ю виданню “Караван Історій “.

Ілона Гвоздьова з сином
Ілона Гвоздьова з сином
Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова

 "Хореограф

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.