Танці з зірками 2020: названо ім’я головного аутсайдера 7-го ефіру

11 жовтня в 21:00 на телеканалі 1 + 1 стартує новий прямий ефір шоу "Танці з зірками ". Там вирішиться доля ще однієї пари, яка сьогодні покине проект.

До початку випуску критики вже назвали ймовірну пару, яка сьогодні зійде з боротьби за першість у проекті. Також були зібрані прогнози букмекерів. Імовірно, проект покине зірка серіалу “Папік ” Дарина Петрожіцкая.

Дарина Петрожіцкая і Ігор Гелуненко
Дарина Петрожіцкая і Ігор Гелуненко

Історія Дар’ї досить цікава – на перших двох ефірах вона не з’являлася, оскільки була хвора коронавірусів. Але потанцювавши на парковці зрозуміла – хореографія її вилікує. Диво сталося, і вона вийшла на паркет. Однак так і не пробилася в число сильних пар, і весь час залишалася десь в середині турнірної таблиці. Зараз експерти не обіцяють їй нічого доброго. Незважаючи на те, що Петрожіцкая зробила на минулому ефірі зухвале і самовпевнене заяву, вона може опинитися на межі вильоту.

“Багато хто думає, що на цьому шоу лідери це Юля (Юлія Саніна, – ред) і Надя (Надія Мейхер, – ред), але немає, на цьому шоу в лідерах ще і я “, – заявляла Дарина Петрожіцкая в своєму інтерв’ю перед виступом.

А за кого в проекті ви хворієте? Не забудьте проголосувати за свого улюбленця, щоб він отримав шанс залишитися в проекті.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.