Ток-шоу Говорить Україна виповнилося 8 років

За цей час у проекті взяли участь 15 000 героїв та вийшло в ефір 1 700 програм.

Соціальному телевізійному проекту «Говорить Україна» 16 квітня виповнилося 8 років. Шоу виходить на телеканалі «Україна». Її беззмінним ведучим є Олексій Суханов.

Кожна програма – це результат роботи 120 осіб. Над проектом працюють спеціалісти різних галузей: психологи, соціальні працівники, детективи, журналісти-розслідувачі, криміналісти і навіть патологоанатоми. Команда комплексно досліджує та показує кожну історію. Підготовка одного епізоду може зайняти від декількох днів до року.

«Наше основне завдання як соціального проекту — не просто зробити цікавий продукт. Ми хочемо, щоб кожен раз, дивлячись нашу програму, глядач розумів, що цю годину біля екрана проведено не даремно: він виніс для себе щось корисне, взяв участь у вирішенні проблеми, поспівпереживати герою», – розповіла продюсер «Говорить Україна» Юлія Охрименко.

Також вона додала, що для багатьох героїв – участь у шоу – це остання можливість поставити крапку у трагічній історії.

«Найчастіше звертаються до нас люди, для яких проект, в прямому сенсі слова — останній шанс. Нам не важливо, ким працює наш герой, скільки він заробляє, де він живе. Якщо є проблема, з якою неможливо впоратися, — ми відкриті».

У день до авторів проекту звертаються 50 людей.  За час існування шоу  команді найбільше запам’яталися розслідування на скандальні теми: «Смерть підлітка в Прилуках: чому повстало місто?», «Трагічне зникнення 11-річної Даші з Одеси: хто прикривав ката?», «Шок: плачу гроші за знущання з сина». Остання програма, до слова, мала позитивні наслідки: правоохоронні органи переглянули кримінальні справи.

Колектив також працює і з романтичними історіями, які теж мали щасливий фінал. Після епізоду під назвою «Наречений з павичами: куди зникають наречені», в якій гарний 60-річний моряк намагався зрозуміти, чому йому  не щастить з жінками, журналістам проекту написала глядачка. Жінка закохалася у героя, автори проекту передали її контакти та фото чоловікові, і у пари зав’язалися романтичні стосунки.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.