Ксенія Мішина розповіла про плани на дітей з Олександром Еллерт і натякнула на призначення жінки

За романом Ксенії Мішиной і Олександра Еллерт ще з минулого року спостерігає вся країна. Артистка показала животик.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт стали сім’єю завдяки шоу “Холостячка “. Актриса була його головною героїнею, а гуморист став одним з 15 чоловіків, який зміг підкорити серце красивої, але дуже незалежної брюнетки.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Шанувальники були розчаровані, адже вони бачили долю Ксенії в Олексія Тригубенко – другому фіналіста проекту. Але жінка вирішила йти за покликом серця.

Мішина не приховує, що відчуває себе дуже щасливою поряд з Олександром. Він же заради неї кинув згубні звички і став багато часу приділяти сім’ї.

Нещодавно актриса відсвяткувала своє 32-річчя разом з коханим. Після великого свята, Ксенія вирішила відпочити і показала фото на пляжі.

Так само після Дня народження Мішина зайнялася переосмисленням призначення жінки. На сторінці Інстаграм-акаунта, в сторіз, актриса поміркувати про жіночу долю.

Ксенія Мішина розповіла своє бачення призначення жінки.

Весілля і дітки

Уже не перший місяць точаться розмови про майбутнє весілля Ксенії і Олександра. Пора хоче узаконити свої відносини, але зробити це планує не публічно.

Що стосується дітей, обидва хочуть близнят, але поки займаються вихованням своїх дітей від першого шлюбу.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми

У Ксенії є син Платон, а у Олександра дочка Еля. Хлопці порозумілися буквально з першої зустрічі, ще на зйомках шоу “Холостячка “.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.