Концерт Ані Лорак в Україні пройде з посиленою охороною: чого боїться співачка і як це відіб’ється на фанатів

Ані Лорак вперше за 7 років виступить в Україні. Артистку охоронятимуть найсерйознішим чином.

Ані Лорак – знаменита поп-діва, яка після 2014 року поїхала жити і працювати за кордон. Співачка пережила зриви концертів, критику в соціальних мережах та ЗМІ. Тепер артистка вперше зважилася виступити у нас. Для своєї шоу-програми вибрала місто Одесу.

Ані Лорак виступить в Одесі
Ані Лорак виступить в Одесі

Після новин про приїзд знаменитості, інтернет вибухнув коментарями: публіка розділилася надвоє. Шанувальники з нетерпінням чекають, коли ж побачать свого кумира, а ось противники зірки вважають, що їй не місце в Україні. Все тому, що давно виїхала в Росію.

Організатори відступати від рішення дати концерт в Одесі не бажають. Навпаки, представники Ані Лорак заявили, що артистка співатиме в оточенні посиленої охорони.

Навіть хочуть підключити МВС для того, що б уникнути конфліктів під час можливих провокацій.

Сама ж поп-діва не дає поки коментарів про своє повернення в Україну.

Хто ще з зірок перерве 7-річне мовчання?

Слідом за співачкою поїхала з України та Світлана Лобода. У серпні, до слова, і вона вирішила приїхати з виступом. Ходять чутки, що зірка і зовсім залишиться в Києві.

Така ж доля спіткала і іншу артистку – Віру Брежнєву. Екс-віагрянки поїхала в Росію жити до чоловіка, Костянтину Меладзе.

Але знаменитої блондинці пощастило: виступала на київських вечірках без конфліктів і пригод. Так само все частіше в Україну приїжджає Іван Дорн. Навіть записав на чернігівській студії свої нові пісні.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.