Кинув вагітну дружину? Фанати відреагували на те, що Потап ховається від війни в Іспанії й хвалиться засмагою

Минуло майже пів року з початку повномасштабного вторгнення Росії, проте Потап досі "ховається" в Іспанії. Що про це думають у мережі?

Минулого тижня українська співачка Анастасія Каменських, дружина Потапа, повернулася з Іспанії до Києва. Відразу після повернення зірка приїхала в Ірпінь, де займалася громадською діяльністю – провела концерт та поспілкувалася з волонтерами.

Також нещодавно Каменських відвідувала дитячу лікарню, де спілкувалася з маленькими пацієнтами. Метою візиту Настя назвала заклик до допомоги фонду “Таблетки”.

У той час, поки Каменських активно займається волонтерською та благодійною діяльністю на території України, Олексій Потапенко з якихось причин залишається в Іспанії. До речі, причини відмови повертатися до України – невідомі.

Під одним із останніх постів Насті Каменських у Instagram шанувальники поцікавилися, де ж пропадала зіркова пара півроку.

У Насті Каменських поцікавилися, де продає її чоловік
У Насті Каменських поцікавилися, де продає її чоловік

З’явилася через 6 місяців, а Потап де?” – цікавляться підписники Каменських.

Цікаво, що будь-яку критику, яка звучить на адресу Олексія Потапенка чи самої Каменських, зірка видаляє та залишає шанувальників без відповіді. З початку повномасштабної війни ні Настя, ні Потап жодного разу не поділилися причинами відсутності.

Хоча на своїх сторінках в Instagram зіркова пара займається інформаційною діяльністю, фанати дещо критично ставляться до того, що Потап перебуває за кордоном.

Проте, незважаючи на часом негативне ставлення до українського музиканта, Слава Дьомін підтримав колегу та прокоментував у своєму шоу “Слава ПРО” його відсутність.

Насамперед Слава Дьомін заявив, що незважаючи на те, що Потап залишається закордоном, він, безперечно, допомагає своїй країні і підтримує Україну.

Як ви думаєте – де більше користі від Потапа: за кордоном, збираючи гроші та допомогу для України, чи все-таки вдома?” – поставив риторичне запитання Дьомін на своїй передачі.

Каменських із Потапом поїхали до Іспанії ще до початку повномасштабної війни
Каменських із Потапом поїхали до Іспанії ще до початку повномасштабної війни

Нагадаємо, що Анастасія Каменських та Олексій Потапенко поїхали до Іспанії за 5 днів до початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

Закордоном Настя Каменських проводила благодійні концерти, головною метою яких було звернути увагу світової спільноти на війну в Україні, а також нагадати гостям про головного ворога – росію.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.