Королева Єлизавета ІІ може передати кермо правління принцу Чарльзу

Таке рішення вона може прийняти у зв'язку із пандемією.

Через поширення коронавірусу королева Єлизавета ІІ разом із чоловіком  принцом Філіпом перебувають на самоізоляції у Віндзорському замку. Наразі королева відмовилася від будь-яких світських заходів та виконує свої обов’язки дистанційно.

Нещодавно Єлизавета записала два звернення. В одному відео вона коментує пандемію коронавірусу, а в іншому – вітає з 75-річчям перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні.

Такий формат роботи королівської родини планують зберегти до осені, але повідомляється, що часові межі ізоляції можуть змінитися.

Королівський біограф Ендрю Мортон припускає, що королева може взагалі відмовитися від виходу в світ через вік та велику ймовірність заразитися вірусом, тим паче, що у зоні ризику також перебуває її чоловік – принц Філіп.

Повідомляється, що ймовірним спадкоємцем престолу стане принц Чарльз, який вже перехворів та має імунітет. Королева призначить його регентом.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.