Оля Полякова прокоментувала стосунки між Потапом та Каменських

Пара невдовзі святкуватиме річницю весілля.

Настя Каменських та Потап одружилися 23 травня минулого року. До цього дует довгий час виступав разом, а свої романтичні стосунки ретельно приховували.

Напередодні першої річниці Каменських на своїй сторінці в Instagram оприлюднила зворушливий пост. На фото вона позує разом із Потапом у ліжку. Обоє вбрані у білий одяг.

У тексті співачка розповіла, що вона розуміє під словом «кохання».

«Сьогодні такий романтичний настрій – хочеться говорити тільки про кохання! Для мене кохання – завжди шанувати, підтримувати, піклуватися, слухати і чути одне одного, відчувати, довіряти і приймати таким, як є», – розповіла зірка.

Водночас вона поцікавилася у підписників їх думкою про це почуття. На її пост відгукнулася колега, співачка Оля Полякова.

«Тиснути, аб’юзити, домінувати», – пожартувала артистка.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.