Володимир Остапчук розповів, як поділив майно з колишньою дружиною

Шоумен залишив Олені дві квартири та машину.

Український телеведучий Володимир Остапчук офіційно розлучився у березні цього року. За словами шоумена, за 12 років шлюбу вони придбали дві квартири та машину. Артист добровільно залишив майно Олені та дітям.

Гроші, які вдалося заощадити за ці роки, вони поділили порівно.

«В цілому у нас було близько 60 з чимось тисяч. Ми їх розділили порівну. Я забрав одну валізу, сів в свою машину і поїхав, а все решту залишив. Так повинен вчинити  справжній чоловік. Я вважаю, що це благородно», – розповів Володимир.

Олена офіційно відмовилася від аліментів, щоб не затягувати процес розлучення. Однак Остапчук додає, що буде завжди допомагати дітям.

«Ми домовилися з Оленою про те, що я буду добровільно платити гроші, утримувати дітей. Як тато, повірте мені, все зроблю, щоб вони жили завжди в комфорті», – підсумував Остапчук.

Популярне

Схожі статті

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.