Ольга Сумська, Мер’єм Узерлі та інші акторки, які зіграли Роксолану

Легендарну історичну постать грали як українки, так і закордонні артистки.

Український серіал «Роксолана» почали знімати у 1994 році. Впродовж 50-ти серій  глядачі спостерігали за майстерною грою Ольги Сумської, яка втілила на екрані образ Роксолани.

Ольга Сумська

У 2003 році історія української дівчини надихнула турецьких режисерів створити серіал «Хюррем Султан». Танцюристка та акторка Гюльбен Ерген отримала головну роль. Стрічка за її участі – це історія про підступну дружину Сулеймана, яка вміло плела інтриги та знищувала конкурентів.

Гюльбен Ерген

«Величне століття» – ще одна турецька адаптація історії. Цей серіал завоював увагу глядачів, зокрема, завдяки талановитій грі акторів, серед яких- Мер’єм Узерлі. Турецька артистка німецького походження зіграла цілеспрямовану, відважну та розумну Роксолану, яку не зупинять жодні перешкоди.

Велеколепный век
Мерьем Узерли

Старшу Хюррем у «Величному столітті» зіграла інша, не менш талановита акторка – Вахіде Перчин.

Вахіде Перчин

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.