Колишня дружина Володимира Остапчука після розлучення боїться сама ходити вулицями

Олена зізналася, що Володимир намагається тиснути на неї.

Шоумен Володимир Остапчук висунув вимогу колишній дружині Олені Войченко. Він хоче, аби жінка пройшла психологічну експертизу. Про це Олена дізналася після дзвінка з опікунської ради.

Вона додала, що експертиза відбудеться після закінчення карантину, однак з нею вже розмовляла психолог з опікунської ради. Жінка цікавилася, чи є у Войченко залежність від алкоголю та наркотиків.

Також вона зізналася, що боїться одна виходити на двір, бо чула про випадок, коли дівчину насильно змусили пройти експертизу, відстеживши її на вулиці.

« Але бувають страшні випадки. Знайома казала, що дівчина йшла вулицею, до неї підійшли, щось укололи і повезли на експертизу, взяли кров», – розповіла Олена.

Вона додала, що тепер її друзі хвилюються за неї та просять не гуляти одній. Вона впевнена, що Володимир Остапчук у такий спосіб намагається вивести її з рівноваги.

«Він намагається тиснути на мене – сам факт експертизи, офіційне знайомство з [новою] дівчиною в мій день народження. Це було навмисно. Він намагається вибити мене з колії», – підсумувала Войченко.

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.