Вагітна Мер’єм Узерлі з «Величного століття» похвалилася шикарним весільним платтям

Мер'єм Узерлі отримала світову славу після виходу на екрани легендарного серіалу «Величне століття», де актриса зіграла головну роль. Зараз за життям актриси стежать фанати з усього світу.

Уже через кілька місяців відома турецька актриса Мер’єм Узерлі стане мамою вдруге. Нещодавно Мер’єм в інтерв’ю поділилася, що у неї буде дівчинка, яка народиться в січні 2021 року. Свого чоловіка і батька ще не народженої дівчинки актриса ретельно приховує від публіки. Відомо тільки те, що він американець, який живе в Берліні. При цьому Мер’єм не вступила з ним в законний шлюб.

Мер'єм Узерлі з донькою
Мер’єм Узерлі з донькою

Нещодавно Мер’єм Узерлі опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз фото, де вона позувала в розкішному білому платті, яке легко прийняти за весільне.

Скріншот Інстаграма Мер'єм
Скріншот Інстаграма Мер’єм

Мереживо і фатин зробили його ніжним і повітряним, а глибоке декольте додало образу жіночності та сексуальності. У доповненні ефектного образу трендова зачіска – стильне каре і макіяж, який зроблений в природних тонах.

Фото було зроблено на міжнародному фестивалі кіно і музики Cana Dorada DR в Домінікані, який проходив в січні 2020 року.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.