Без макіяжу і з пучком на голові: Наталія Могилевська показала, як виглядає в реальному житті

45-річна співачка Наталя Могилевська опублікувала в своєму Інстаграмі нове фото і показала, як виглядає в звичайному житті.

Не так давно українська співачка Наталія Могилевська кардинально змінила імідж. Артистка перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, а розкішні сукні все частіше почала заміняти на зручний одяг оверсайз. Крім того, на своє 45-річчя Наталія заявила, що починає життя з чистого аркуша. Така кардинальна зміна стилю підтверджує серйозність сказаних артисткою слів.

Нещодавно Могилевська поділилася в своєму Інстаграмі літнім фото. На знімку Наталія позує абсолютно без макіяжу в об’ємній блакитній сорочці і недбалим пучком на голові. Доповнили образ дуже стильні, квадратні сонцезахисні окуляри, які, до слова, дуже йдуть співачці.

Користувачі Мережі відзначили, що Наталі дуже підходить такий стиль і вона виглядає неймовірно жіночно і ніжно. «Фото дуже ніжне. Наталя виглядаєте супер. »,« Ви на цьому фото така Мила) »,« Я вас не впізнала, яка то інша, витончена і ніжна, натуральна і жива », – відреагували на фото фоловерів.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.