Прийомна дочка Потапа вразила результатами схуднення, красуню не впізнати: вся в Ірину Горову

Наталя Горова - дочка Ірини Горової, попередньої дружини українського репера Потапа.

Навіть незважаючи на їх з Іриною розставання, Наташа і її прийомний батько добре між собою спілкуються, і Олексій Потапенко замінює дівчинці відсутнього батька. Нещодавно пафосна підростаюча блондинка показала такі знімки, від яких навіть у Насті Каменських холоне кров. Невже Наташу такому навчила мама?

Прийомній донці Потапа зараз 23 роки

Шанувальники помітили, що вона дуже сильно схудла. І причина зміни ваги невідома. Вони припустили, що дівчинка зустріла коханого, і намагається привести себе в форму.

А інші фоловерів відповідають – Наталя Горова завжди була стрункою, не те, що її мама.

Дівчинку в Інстаграм читають трохи більше тридцяти тисяч фанатів. В основному, це аудиторія колишнього чоловіка її мами Потапа, за життям якого пильно стежать через всі соціальні мережі.

Відзначимо, Ірина Горова довгий час була асистентом, концертним директором і бухгалтером свого чоловіка Потапа. Потім, навіть після того, як артист пішов до NK, вони не припинили співпрацю і залишилися в приятельських стосунках.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.