Друге підборіддя Пугачової все частіше з’являється на фото: “Старієш, жіночко! “

Ні для кого не секрет, що 71-річна Алла Борисівна часто зверталася до пластичних хірургів, щоб трохи омолодити своє обличчя.

Одна з останніх операцій мало не коштувала їй життя – Алла Пугачова на столі у пластичного хірурга вона мало не розпрощалася з життям, а потім ще й не могла відійти від наркозу. Тому Примадонна вирішила відмовитися від штучної краси і прийняти своє старіння.

Глибокі зморшки і мішки під очима можна розглянути на її фото, які все частіше з’являються в Інстаграм

А на їх спільних фото з Галкіним видно, як молодо і свіжо виглядає він, і як сильно поступається в красі і пружності обличчя 71-річної співачки.

Колишні золоті кучері головною співачки Росії змінилися на посічені ламане волосся, що нагадують солому. Це говорить про те, що у Примадонни в організмі не вистачає вітамінів, та й роки вже беруть своє.

Єдиним надбанням зірки є її рівні зуби. Звичайно, свого часу вона витратила чимало грошей на протезування. Тому тепер у неї неймовірно красива посмішка з білосніжними зубами.

Але незважаючи на старість, Пугачова іноді любить потусити в компанії друзів, наприклад, Олександра Буйнова, з яким вона так тепло і багато спілкується.

Звичайно, вік і час – це те, що непідвладне навіть людям, з величезним фінансовим станом. Але Алла Борисівна щосили намагається відстрочити свою старість.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.