Ірина Білик налякала Мережу жахливим зовнішнім виглядом: постаріла на 100 років

50-річна українська співачка Ірина Білик раптово задумалася про те, як буде виглядати через 100 років.

Ірина Білик є народною артисткою України, володаркою Ордена княгині Ольги і зірки на алеї слави зірок в Києві. Зрозуміло, у неї величезна армія шанувальників, яких вона регулярно радує новими фото і відео в соціальних мережах.

Нещодавно 50-річна співачка злякала своїх шанувальників, опублікувавши незвичайне відео в Інстаграм-сторіз. У ролику вона з’явилася з накладеними фільтрами, які спотворювали обличчя артистки, робили ефект глибоких зморшок і сивого волосся.

Білик зістарила себе за допомогою фільтрів
Білик зістарила себе за допомогою фільтрів

“Хто хоче побачити, який вигляд матиме Ірина Білик років через сто? “, – сказала в відео артистка.

Варто відзначити, що насправді, в свої 50 років артистка дуже добре виглядає. Втім Білик ніколи не приховувала свою пристрасть до пластичної хірургії. Вона вважає, що артисти повинні тримати себе на рівні, тим більше якщо на це є гроші. На питання журналістів, скільки операцій зробила Ірина, вона пожартувала, сказавши, що обов’язково про це розповість у своїй автобіографічній книзі, яку випустить в 75 років.

Популярне

Схожі статті

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.