Подружка Кіркорова Маша Распутіна приклалася до склянки і зганьбилася: таке дітям не можна показувати

Колись найкраща подруга короля російської естради Філіпа Кіркорова Маша Распутіна вразила своїм захопленням.

Як виявилося, вона має зайва пристрасть до алкоголю. У цьому Машу Распутіну підозрювали вже давно, ще в ті часи, коли вона тільки почала гастролювати по Росії, зніматися в гумористичних серіалах і співати пісні на публіку.

Маша Распутіна нерідко виходила на свої виступи занадто весела і з синцями під очима

Тому фанати і журналісти були насторожені – невже російська співачка і актриса не може стримати себе при вигляді пляшки алкоголю?

Днями вона ще раз підтвердило ці припущення, виклавши в Instagram-аккаунт відео з тим, як вона вранці п’є вино.

У відео Распутіна побажала своїм шанувальникам гарного дня і хорошого настрою.

Незважаючи на це, численні коментатори в під публікацією написали про те, що зараз Маша Распутіна виглядає дійсно розкішно і привабливо.

На подив, зараз Маші Распутіної 56 років, але, як для свого віку співачка і радянська актриса комедійного жанру, збереглася дуже непогано.

Маша Распутіна - губата співачка, яка одного разу прославилася за рахунок Кіркорова
Маша Распутіна – губата співачка, яка одного разу прославилася за рахунок Кіркорова

Не виключено, що виною тому підтяжки, численні уколи краси і активний спосіб життя, який у Распутіної простежується з 1989 року.

Так, саме цей рік вважається початком її творчої кар’єри і великого шляху. А в чому прославилася вона завдяки своєму другові Філіпу Бедросовичу Кіркорову. Їх пісня “Роза чайна ” розійшлася по всьому хіт парадів країни і довгі роки трималася на першому місці в музичних рейтингах

Що вже там сказати, навіть ті, хто не слухає цей жанр музики, можуть без праці наспівати цю пісню і зараз.

Маша Распутіна - губата співачка, яка одного разу прославилася за рахунок Кіркорова
Маша Распутіна – губата співачка, яка одного разу прославилася за рахунок Кіркорова

Маша Распутіна запам’яталася публіці своїм низьким тембром голосу і карикатурно великими губами, які воно штучно збільшувала з самої молодості.

Саме завдяки невимушеному характеру і такої колоритної зовнішності, їй і приписували роман з королем російської естради Філіпом Кіркоровим. Кіркоров і сам нерідко жартував над тим, що що у нього з Машею могло б щось бути.

Але, як повідомляють достовірні джерела, вони були тільки друзями і діловими партнерами. Адже за часів Распутіної у Кіркорова була законна дружина Алла Борисівна Пугачова.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.