Катя Осадча засвітила кругленький живіт в обтягуючому комбінезоні: ощасливила Горбунова

У Мережі з'явилися нові знімки телеведучої Каті Осадчої, на яких видно її кругленький живіт.

Українська телеведуча Катя Осадча протягом 15 років веде програму «Світське життя» на телеканалі 1 + 1. Ведуча запам’яталася глядачам не тільки своїми каверзними питаннями, які можуть збити з пантелику навіть найсміливіших артистів, а й розкішними вбраннями.

Катя Осадча з'являється на публіці тільки в розкішному вбранні
Катя Осадча з’являється на публіці тільки в розкішному вбранні

Вчора, 9 грудня, відбулася урочиста церемонія оголошення номінантів щорічної української музичної премії YUNA. З гостями урочистості спілкувалася українська телеведуча Катя Осадча. Красуня з’явилася на церемонію в незвичайному блискучому комбінезоні червоного кольору, а образ доповнила світла капелюшок. Важко не помітити, що під яскравим обтягуючим комбінезоном ховається злегка округлий животик ведучої. Можливо, Осадча знаходиться в цікавому положенні, а можливо вона просто набрала пару зайвих кілограмів.

Катя Осадча бере інтерв'ю у солістки групи KAZKA. Фото: clutch.ua
Катя Осадча бере інтерв’ю у солістки групи KAZKA. Фото: clutch.ua

Нагадаємо, що з 2017 року Катя Осадча знаходиться в шлюбі за українським актором і телеведучим Юрієм Горбуновим. Вони місці з 2015 року. Однак свій зв’язок вони довгий час не афішували. І не тільки через принципу “Щастя любить тишу”, а через те, що публіка могла не зрозуміти їх союзу. Про те, що вони вже одружені пари повідомила в той місяць, коли народився їх спільна дитина – хлопчик Іван. Зараз Вані 3 роки, так само у Катерини є син від першого шлюбу Ілля, якому вже 18 років.

Осадча, горбанів і їх спільний син
Осадча, горбанів і їх спільний син

Якщо раніше Осадча та Горбунов приховували свої відносини, то зараз вони не соромляться демонструвати свої почуття на публіку. І Катерина і Юрій є активними користувачами Мережі і регулярно публікують в своїх Інстаграм-блогах зворушливі сімейні фото. Так, нещодавно Горбунов показав знімок на якому він разом з Осадчою і маленьким сином наряджають новорічну ялинку.

Користувачі Мережі захопилися сімейним кадром і відзначили, що у них наймиліша і зворушлива сім’я в українському шоу-бізнесі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.