Яна Рудковська в неймовірному вбранні відсвяткувала День народження – такого подарунка не отримував ще ніхто

Найбагатшою продюсерша Росії Яні Рудковській 2 січня виповнилося 46 років. Як відзначала вона свій День народження і які подарунки отримала.

Яна Рудковська до своїх 46 років домоглася такого успіху, який іншим і не снився. Дівчина з родини звичайного військового, яка народилася в далекому Кустанаї (це Казахстан), а потім всі роки їздила з батьком по військовим частинам, куди його направляли, зараз входить в десятку найбагатших жінок Росії.

Яна Рудковська в свій 46-й день народження
Яна Рудковська в свій 46-й день народження

Вона успішний продюсер, бізнесмен, дружина відомого фігуриста Євгена Плющенка, мати трьох синів.

Сім'я Яни Рудковської - Андрій Батурин, Олександр і Арсеній ПлющенкоЕвгеній Плющенко, сини
Сім’я Яни Рудковської – Євген Плющенко, сини Андрій Батурин, Олександр і Арсеній Плющенко

Третього хлопчика в 2020 році парі народила сурогатна мати, через проблеми зі здоров’ям і віку Яна не ризикнула сама виношувати бажаної дитини. Під Новий рік пара вперше показала свого малюка.

25 декарбря Арсенію Плющенко виповнилося 3 місяці
25 декарбря Арсенію Плющенко виповнилося 3 місяці

А ще Яна – дуже успішний блогер, на її сторіночку в Інстаграме підписано понад 4,6 млн користувачів, що приносить їй немаленький щомісячний дохід в декілька сотень тисяч доларів.

Яна Рудковська біля накритого столу
Яна Рудковська біля накритого столу

Великий інтерес до сторінки світської левиці викликаний тим, що вона буквально в подробицях показує всю розкіш багатого життя, за що її часто звинувачують в тому, що хизується своїми грошима. Нещодавно, наприклад, вона показала свою колекцію вінтажний нарядів, вартість кожного – як автомобіль. А щоб краще видно було, залізла на стіл, заставлений золотими дрібничками.

Яна Рудковська в вінтажному плаття
Яна Рудковська в вінтажному плаття

Особливою слави знаходили розкішні сніданки Яни, фото яких в мікроблозі вже перевищила 2000 штук. Хтось вважав, що кожен сніданок коштує як середньомісячна зарплата вчителі або медика в Росії (фото і подробиці по посиланню ).

Один з сніданків Яни Рудковської
Один з сніданків Яни Рудковської

Чоловік Євген Плющенко зробив для дружини просто неймовірний подарунок: балет “Лебедине озеро” на льоду. Ця унікальна вистава стала для іменинниці справжнім сюрпризом.

Льодовый балет Лебедине озеро
Льодовый балет Лебедине озеро

Мало хто знає, що за освітою Яна – лікар-дерматолог, але вона не пішла працювати за фахом, а створила мережу косметичних салонів, а з 2005 року стала продюсером нікому не відомого Діми Білана і зробила з нього зірку світового рівня.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.