Улюблениця Меладзе Віра Брежнєва різко помолодшала: в Новому році стала виглядати як старшокласниця

Відома сольна співачка Віра Брежнєва в молодості виглядала старше, ніж зараз, і її нове фото в соціальних мережах це підтверджує.

Екс-віагрянка вже давно займається сольною кар’єрою, причому досить успішно, хоча мало хто знає, що справжнє прізвище Віри Брежнєвої, а точніше дівоче — Галушка. Свій творчий псевдонім вона взяла на самому початку шляху, тому аудиторія і знає її саме як Брежнєву.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Зараз на рахунку героїні статті безліч відомих хітів, які для неї написав коханий чоловік — музичний продюсер Костянтин Меладзе. Майбутнє подружжя довго приховувало стосунки від публіки, адже роман між ними зав’язалася ще за часів “ВІА Гри”, коли вони були невільні.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Крім написання музики, артистка випускає власний бренд косметики, але і це ще не все — вона розвиває свій особистий мікроблог. Так, Інстаграм Віри Брежнєвої налічує більше 11 мільйонів підписників, що вражає. Їх вона регулярно радує новими фото і відео, а на цей раз зірка вирішила поділитися з ними роздумами щодо зимових канікул:

“Мені безумовно подобається ця швидкість і внутрішній стан в ній. Час на себе, сім’ю, друзів. Найбільша цінність новорічних канікул саме в цьому… Хоча раніше я просто любила поїсти і поспати”, — написала виконавиця.

Скриншот из Instagram Веры Брежневой
Скріншот з Instagram Віри Брежнєвої

Цей пост вона доповнила своїм селфі — в кадрі Віра позує в чорній майці, з зачесаним назад волоссям і легким макіяжем на обличчі. Лаконічні прикраси відмінно доповнюють її простий, але в той же час елегантний образ.

Захоплені коментарі не змусили на себе довго чекати — хтось навіть назвав Брежнєву старшокласницею з натяком на те, як молодо вона виглядає:

  • “Як можна бути такою нереально красивою? Шикарна блондинка”;
  • “Ви велика розумниця, красуня”;
  • “Чарівно-сліпуче виглядаєте!”;
  • “Канікули — це завжди добре. Скоро знову на заняття до школи?”;
  • “Богиня”;
  • “Красива до нестями”.
Комментарии под фото Веры
Коментарі під фото Віри

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.