За що Тіна Кароль полюбила Дана Балана: вона про нього знає багато секретів

Шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана все ще сподіваються побачити пару разом, навіть незважаючи на те, що співак відмовився бути суддею в новому сезоні "Голос-11".

Серед всіх харизматичних чоловіків сучасного шоу-бізу особливе місце належить солідному іноземцю – пісні Дана Балана звучали на українському радіо задовго до участі співака в «Голосі країни», але після його суддівства стали завсідниками чартів і концертів.

Оксамитовий голос і дивовижний музичний талант зробив чоловіка відомим по всьому світу, але він в ряду своїх пріоритетів поставив не тільки провідні країни, але і нашу Україну.

Дан Балан
Дан Балан

Справа тут не стільки в романтичній історії з Тіною Кароль, але і в тому, що наш шоу-бізнес прийняв його з розпростертими обіймами, подарував безліч можливостей для розвитку. На честь цього приємного факту варто дізнатися найцікавіше про Дана Балана, який, за його словами, готує сюрприз українським шанувальникам.

Які ж таємниці ховаються в душі і біографії Дана Балана?

За гороскопом співак – Водолій, а представників цього знака завжди називають «неземними» і дивно талановитими людьми. Обдарованість хлопчика стала очевидна батькам ще з юних років, так що незалежно від ставлення до астрології, зірки все ж нагородили Дана усіма необхідними задатками для слави.

Дан Балан в дитинстві з мамою
Дан Балан в дитинстві з мамою

Ще в дитинства співак полюбив тривалі прогулянки на природі – і часто він ходить «надихатися» саме в сосновий ліс.

Сім’я у хлопця непроста, а дуже шанована на батьківщині – його батько протягом довгих років займав пост посла Молдови в Ізраїлі, а мама з молодості працює на телебаченні відомої ведучої. У зв’язку з тим, що сім’я була публічною і заможної, проблем з фінансуванням кар’єри юнака не було. Батьки легко підтримали захоплення Балана музикою і навіть знаходили йому кастинги, в яких самі ж мотивували брати участь.

Дан Балан з батьками
Дан Балан з батьками

Хлопець 7 років прожив в Ізраїлі, але навчався в Шотландської школі, де навчання велося англійською мовою, якого він не знав. За три місяці Дан вивчив англійську і став кращим в своєму класі.

Дан Балан з бабусею і сестрою Санді
Дан Балан з бабусею і сестрою Санді

Не в останню чергу через професію батька Балану довелося вивчити безліч мов – зараз його без сумнівів можна зарахувати до поліглотів, адже він вільно розмовляє п’ятьма мовами: молдавською, російською, французькою, іспанською та англійською, крім того, володіє івритом, зможе зрозуміти китайця, а зараз – і українця, і казаха.

Дан Балан вільно говорить на 5-ти мовах
Дан Балан вільно говорить на 5-ти мовах

Свою першу мелодію він записав, ще навчаючись в школі – йому ледь виповнилося десять, коли батьки на свято вирішили подарувати акордеон. Інструмент дуже сподобався хлопчикові, і він кілька днів буквально не випускав його з рук, а в процесі її захопленням гри навіть склав нескладну пісеньку. Трохи пізніше він написав до неї слова і перетворив на повноцінний наспів.

Дан Балан в юності
Дан Балан в юності

Він став першим номінантом престижної премії Греммі серед молдавських музикантів, а все завдяки співавторства пісні «Live Your Life». До сих пір жоден колега з його країни (та й усього СНД) не зміг домогтися такого успіху.

Дан Балан і Ріанна
Дан Балан і Ріанна

Перші вокальні проекти музиканта – Pantheon і Inferialis, дві рок-групи, які так і не стали популярними в широких колах. У той час молодому співакові все-таки хотілося уваги, так що незабаром він створив свій колектив O-Zone, згодом отримав величезну славу через чіпких і заводних поп-хітів. Одна пісня під назвою «Dragostea Din Tei» навіть внесена в Книгу рекордів Гіннеса завдяки тому, що потрапила буквально у всі чарти.

Група O-Zone
Група O-Zone

Артист впевнено водить машину, але дуже не любить сідати за кермо – йому завжди приємніше, якщо стежить за дорогою хтось інший, а він може в процесі поїздки задуматися про своє і складати нові мелодії в голові.

Ще в молодості власна фігура дуже бентежила Дана Балана – він здавався собі занадто худорлявим на тлі ровесників і щосили намагався набрати м’язову масу. Але виявилося, що амплуа витонченого романтика теж до душі публіці, так що комплекси пройшли досить швидко.

Дан Балан
Дан Балан

Дан був одружений – у віці 25 років він одружився з моделлю Елі Крупеніною, через рік вона народила сина Алана, йому зараз 15 років. Пара розлучилася через ревнощі дружини, але, як кажуть друзі Дана, він практично утримує колишню дружину і сина.

Дан Балан і Елла Крупенина
Дан Балан і Елла Крупенина
Дан Балан з сином
Дан Балан з сином

Через неміцну статуру в юності і любов до наук (Дан розглядав біологічний факультет як нетворчу, але цілком бажану освіту) співак сам жартівливо називає себе «ботаніком» – мовляв, якби не вміння грати на гітарі, в школі його доля була б незавидною .

Дан Балан
Дан Балан

Дивно, але серед безлічі талантів музиканта можна виділити і відмінні кулінарні здібності – він любить проводити час на кухні в процесі створення смачної страви. Анітрохи не менше потім його радує можливість з’їсти це блюдо, а ще він нерідко починає розповідати гостям, які місцеві приправи використовувалися при приготуванні.

Дан не їсть гриби, ні в якому разі і формі. Чому так – не зізнається, але каже, що така харчова звичка з ним давно.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.