Юрій Горбунов ощасливив Тіну Кароль, поки Осадча не бачить: аж губи від помади почервоніли

Відомий український шоумен Юрій Горбунов опублікував спільне фото з не менш відомою поп-дівою Тіною Кароль, давши Каті Осадчій зайвий привід для ревнощів.

Горбунов та Кароль працюють на телебаченні пліч-о-пліч вже довгі роки, чого тільки коштує проект “Танці з зірками”, де герої нашої сьогоднішньої статті є беззмінними співведучими, а глядачі дуже люблять їх тандем.

Варто відзначити, що Тіна з Юрієм також добре ладнають і в звичайному житті, що доводить останній пост чоловіка Каті Осадчої в Інстаграмі.

Кароль и Горбунов в Танцах со звездами
Кароль і Горбунов в Танцях з зірками

Так, телеведучий зворушливо привітав співачку з 36-м днем народження, який вона святкувала 25 січня, супроводивши публікацію спільним знімком.

У кадрі Горбунов в стильному синьому костюмі з білою сорочкою під ним обіймає Кароль за талію. На ній одягнена розкішна чорна сукня з незвичайним і дуже відкритим верхом. Артисти дивляться в камеру і щасливо посміхаються.

“Тіночка, цвіти, радуй, надихай і завжди будь щасливою!”, — побажав Юрій знаменитій подрузі.

Звичайно, підписники приєдналися до поздоровлень, але самі уважні навіть запримітили сліди помади на обличчі у Горбунова:

  • “Зацілований”;
  • “Яке гарне фото, таке щире, світле”;
  • “Дуже красива Тіна”;
  • “Ви прекрасні, залишайтеся такими ж”;
  • “Юрій, так напоздоровлявся, що червоні губи! От молодець!”.
Комментарии под фото Кароль и Горбунова
Коментарі під фото Кароль і Горбунова

У такий важливий день Кароль привітали багато інших артистів — колеги по “Голосу країни”, Катя Осадча, Юлія Саніна, Оля Полякова, Катерина Кухар, Віталій Козловський, Наталія Могилевська, Санта Дімопулос і не тільки.

Втім, головним, хто приділив увагу іменинниці, став молдавський співак Дан Балан, саме його публіка вважає коханим виконавиці.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Більше подробиць їх таємного роману можна дізнатися з відео:

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.