Маша Єфросиніна показала, як виглядає з ранку, коли не бачить навіть чоловік: нуль косметики, без зачіски

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна показала шанувальникам, як виглядає з ранку, коли на її обличчі немає ні грама косметики, а волосся розпатлане.

Героїня нашої сьогоднішньої статті відома своїм почуттям гумору, відкритістю до аудиторії і чесністю перед нею. Зірка не соромиться показуватися на публіці без професійного макіяжу і укладки, що доводить її нова публікація в соцмережах.

Так, у себе в Інстаграмі Маша Єфросиніна поділилася своїм раннім ранком. У кадрі теледіва позує ненафарбованою і без зачіски, з патчами від синців і темних кіл під очима, а також у великих окулярах для зору. Одягнена знаменитість в піжаму:

“Попереду довгий день”, — свідчить підпис до знімка.

Скриншот из Инстаграма Маши Ефросининой
Скріншот з Інстаграма Маші Єфросиніної

Судячи з наступної Insta-stories, в таку рань Єфросиніна зібралася на прес-конференцію, де вона, очевидно, візьме участь.

Скриншот из Инстаграма Маши Ефросининой
Скріншот з Інстаграма Маші Єфросиніної

Варто відзначити, що буквально днями Маша в черговий раз довела, що вона — впевнена в собі жінка, як вважають її фанати. Телеведуча зняла жартівливий ролик, в якому показала, як провела непростий робочий понеділок 1 лютого.

Вона без краплі косметики на обличчі працює за ноутбуком, розминається на столі, базікає по телефону і обідає на робочому місці.

Природний образ дуже сподобався підписникам Єфросиніної в Інстаграмі, про що говорять маса захоплених коментарів:

  • “Ви красуня”;
  • “Маша, ви абсолютно не закомплексовані на рахунок обличчя без косметики на велику аудиторію, поділіться секретом”;
  • “Чудова!”.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

До речі, зараз зірка рідко з’являється на телеекранах, але при цьому вона бере цікаві інтерв’ю у зірок на власному YouTube-каналі, а також займається соціальними та благодійними проектами.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.