Дружина коміка Євгена Кошового не побоялася оголити спину і повернулась передом: а чоловік в курсі?

36-річна Ксенія Кошова, яка є дружиною відомого коміка, актора і телеведучого, тонко натякнула чоловікові на те, що хоче на відпочинок.

Ксенія Кошова виклала кілька фотографій, які були зроблені, очевидно, в одному з останніх відпусток на тлі пальм і тропічної рослинності.

“Ось хочу прямо зараз !!!! Ось прям під пальму !!!! Мрію !!!! І знаю, що все збудеться “,

– написала дружина “лисого” з “Кварталу 95”.

На фото Ксенія позує в брючному костюмі молочного кольору – штани і піджак. Цікаво, що піджак на ній розстебнутий, а під ним нічого немає, і на фото це чітко видно. Більш того, під час фотосесії Ксенія Кошова все таки зняла свій піджак і засвітила шикарну фігуру.

В очі кинулися сліди від купальника, які залишилися на спині у Ксюши.

Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото - Інстаграм
Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото – Інстаграм
Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото - Інстаграм
Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото – Інстаграм
Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото - Інстаграм
Дружина Євгена Кошового Ксенія, фото – Інстаграм

Мабуть, чоловік такий “прозорий ” натяк зрозумів, і незабаром варто очікувати від сімейства Кошових фотографій з нового відпустки. Тим більше, всі зірки в цьому році масово їдуть на Мальдіви, а комік зі своєю дружиною і дітьми ще там не був – може, саме час все виправити.

Відзначимо, раніше у Ксенії Кошовий були плани на шоу-бізнес, однак вона вирішила спробувати себе в іншому. Зараз вона відкрила своє ательє, і займається пошиттям одягу. В тому числі, одягає і прекрасних дівчат з проекту “Жіночий квартал “.

Сама Ксенія родом з Криму. Вони з Євгеном разом з 7 липня 2007 року. Виховують двох дочок – старшу дочку Варвару, і молодшу дочку Серафиму.

Ксенія Кошова і Євген
Ксенія Кошова і Євген Кошовий

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.