Як виглядала Віра Галушка в молодості до того як стала Вірою Брежнєвою (Фото)

Після того як Віра пов'язала свою долю з Костянтином Меладзе, у неї почалася біла смуга в житті. Вона щаслива своєю роботою і кар'єрою.

По-різному складається доля талановитих і красивих актрис. У деяких на піку кар’єри починається спад і їм не вдається втриматися на вершині шоу-бізнесу. Інші тривалий час показують відмінні результати у творчості та подобаються глядачам і своїм шанувальникам.

У дитячі та юнацькі роки багатьом довелося не солодко, перш ніж вони знайшли своє покликання і стали багатими.

Віра Брежнєва (Галушка) з цієї категорії. У школі її вважали “гидким каченям”, бо вона одягалася бідно і не стильно. Віра була завжди під критикою своїх подружок. І це дуже гнітило дівчинку.

в
Віра Брежнєва (Галушка)

Для того, щоб вступити до вищого навчального закладу (ВНЗ) на юриста, необхідні були гроші. У сім’ї таких грошей не було: батько працював інженером, мати медсестрою. Поетом Вірі доводилося підробляти. Влітку вона наймалася полоти грядки на городі, а також няньчила чужих дітей в більш забезпечених сім’ях. Поступово до ВНЗ, вона після першого курсу кинула його. Швидше за все через матеріальної складової.

в
Віра Брежнєва до і після пластики

Доля до неї була прихильна та у 2002 році коли всіх охочих в залі запрошували заспівати разом з групою пісню “Спроба № 5”. Віра ризикнула і була помічена і прийнята в групу “ВІА Гра” замість Альони Вінницької. Так почалася блискуча кар’єра Віри Галушки. Хоча у 2007 році Віра Брежнєва розлучилася з групою.

Після того як Віра пов’язала свою долю з Костянтином Меладзе, у неї почалася біла смуга в житті. Вона щаслива своєю роботою і кар’єрою.

Зараз це вже забезпечена людина, яка змогла навіть купити своїм батькам квартиру в Борисполі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.