Настя Каменських похвалилася засмагою в смугастому бікіні і зізналася, що щаслива бути вдалині від Потапа

Популярна українська співачка Настя Каменських опублікувала чергове фото з відпочинку в Мексиці, куди вирушила без чоловіка Потапа.

На райському курорті Настя не тільки відпочиває разом з найкращою подругою і мамою. Ще вона займається зйомками власного реаліті-шоу “Девочки рулят”, а також не забуває наповнювати свій Інстаграм гарячими і яскравими пляжними фото.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою Анною Завгородньою і мамою Лідією Петрівною

На цей раз знаменитість влаштувала фотосесію біля пальми. Каменських позувала на тлі екзотичної зелені в топі від смугастого бікіні і чорних мікрошортах, вигідно підкресливши всі достоїнства витонченої фігури. Виконавиця закинула свої чорні кучері назад, а ліву ногу злегка виставила вперед. На ній вже видніється легка засмага.

“Щаслива знаходитися в одному з моїх улюблених місць на планеті і розділяти кожен момент з моїми дівчатками”, — підписала публікацію Настя.

Підписники прийшли в непідробний захват і обсипали зірку компліментами, з якими важко не погодитися.

До речі, рішення відправитися на мексиканський курорт Тулум Каменських прийняла спонтанно, і навіть не попередила про це Потапа. Як справжній блогер, Настя зняла реакцію чоловіка на камеру і не отримала очікуваної підтримки з його боку.

Потап
Потап

Олексій залишився не в захваті від від’їзду дружини, зазначивши, що він повинен знати про такі сюрпризи заздалегідь, тим більше що раніше вони завжди літали в Мексику разом. Вже перебуваючи на відпочинку, знаменитість повідомила, що сумує за чоловіком і сподівається на його розуміння. Запис подружньої сварки потрапив у перший випуск реаліті.

А якщо хочете дізнатися, як довго Потап і Настя приховували свій службовий роман, дивіться наступне відео:

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.