На сніданок бургер з колою: співачка і модель Слава Камінська поділилася секретом стрункості

Українська співачка і екс-учасниця групи Неангели Слава Камінська дивує своїми формами - у неї досить пишний бюст і тонка талія.

Фанати цікавляться – в чому ж секрет такої ідеальної фігури? Як показала в Instagram сама телезірка, вона зовсім не харчується одними овочами. Так, на останньому фото з курорту вона позує в купальнику в басейні. В руках у неї баночка коли і соковитий бургер. Мабуть, після повернення з відпустки комусь доведеться посилено працювати в спортивному залі.

“Порадьте якийсь серіал. Ніколи не дивилася, але дуже хочеться”, – написала Слава Камінська в описі до своєї фотографії.

До слова, на фото вона позувала в закритому, але досить яскравому купальнику. Він червоного кольору з прозорою сітчастої вставкою посередині. Таким чином, всі її об’ємні форми в області грудей виявляються видно публіці. Напевно, чоловіки задивлялися саме в це місце. Волосся у Слави розпущені, хоча на голові є пов’язка. Вона трохи закрила очі від насолоди, і не дивиться в камеру.

Слава Камінська в купальнику
Слава Камінська в купальнику

Відзначимо, Слава Віталіївна Камінська – 36-річна українська співачка, учасниця жіночої поп-групи “НеАнгели “, дизайнер і Інста-блогер. Справжнє ім’я – Ольга Віталіївна Кузнєцова. Володіє низьким жіночим голосом колоратурне контральто.

Раніше вона була заміжня за пластичним хірургом Едгаром Камінським. Проте кілька років тому вони розійшлися, і тепер у кожного з подружжя своє особисте життя. Об’єднує їх лише виховання дітей.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.