55-річний Валерій Меладзе радіє тому, що став батьком вшосте: купує одяг дитині

Співак і композитор Валерій Меладзе зараз повністю занурений в домашню суєту, адже його кохана дружина Альбіна Джанабаєва недавно стала мамою.

Вона народила вже третього спадкоємця для свого іменитого чоловіка. До того вони виховували двох синів – старшого Костянтина (названого на честь брата Валерія) і молодшого Луку.

Свою третю вагітність Альбіна Джанабаєва ретельно приховувала від очей шанувальників, і повідомила вже в останній місяць

Альбіна Джанабаєва
Альбіна Джанабаєва

Несподівано для всіх екс-віагрянки опублікувала фотографію в шикарному чорному платті і з величезним животом. Шанувальники були у нестямі від радості і всіляко вітали улюблену творчу сім’ю.

Зараз Валерій Меладзе також захопився домашніми справами: радіє батьківства

Він показав, як відправився в дитячий магазин вибрати дитині одяг. Зробив пару знімків, і підписав: “Тепер це мій улюблений магазин! “.

Нагадаємо, 14 квітня в розпорядження ЗМІ потрапила інформація про те, що в родині Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе знову відбулося поповнення. Повідомлялося, що 42-річна співачка народила дитину від 55-річного артиста в одній зі столичних клінік. Через пару годин подружня пара підтвердила появу на світ своєї першої дочки. Як повідомив Меладзе, дівчинка з’явилася на світ 12 числа.

Також додамо, що Джанабаєва і Меладзе намагаються не робити своїх дітей публічними і нечасто показують їх на світських заходах. Подружжя періодично діляться знімками зі старшою дитиною Костею, а ось зовнішність молодшого хлопчика досі приховують від громадськості.

Крім дітей від Альбіни Джанабаєвої, у Валерія Меладзе є ще троє дітей від першого шлюбу.

Щастя “розлучниці “: історія кохання Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.