Друг Ані Лорак Сергій Лазарєв похвалився новим “фото на паспорт”, правда, забув одягнутися

Красунчику Сергію Лазарєву 1 квітня цього року виповнилося 38 років. Він зараз в ідеальній формі - спортивне рельєфне тіло, яке він демонструє в Інтернеті.

Сьогодні в своєму профілі Лазарєв опублікував привабливе фото з відпустки – там він по коліна в басейні позує на тлі океану. Мокрі шорти надають мужності і привабливості цього образу. Сам Сергій підписав фото жартівливо:

“Зробив нове фото на паспорт … що скажете? “.

У коментарях прихильники почали висловлюватися в відповідь:

  • Голову трохи рівніше, Сергію, – написав фоловерів Сергій Матвієнко
  • Та ну на …….! Ну, за що ти так з нами? Провоціруешь мене, – написав його близький друг Влад Топалов (чоловік Регіни Тодоренко)
  • Про мій бог, що це!
  • Це фото ідеально)))

Відзначимо, співак Сергій Лазарєв зараз відпочиває в Мексиці. Актор, співак і телеведучий також вирішив вести своєрідний туристичний щоденник у себе в Instagram. Фоловерів артиста милуються блакитними водами океану, піщаними пляжами і мальовничими скелями. Кілька днів тому Лазарєв показав фанатам відомі мексиканські піраміди. Також він вирішив повернутися до цієї теми і розповів історію про піраміду Кукулькана.

“Піраміда Кукулькана – 24- метрове храмова споруда, вціліле серед руїн стародавнього міста племені майя Чичен-Іца -города, який був визнаний одним з нових семи чудес світу. На мовах майя Чичен-Іца означає ” У гирлі криниці Іца “або “Рот колодязя чаклунів води “, – написав шоумен і музикант.

Сергій Лазарєв в Мексиці
Сергій Лазарєв в Мексиці
Сергій Лазарєв в Мексиці
Сергій Лазарєв в Мексиці
Сергій Лазарєв в Мексиці
Сергій Лазарєв в Мексиці

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.