Сина виростив, будинок побудував, тепер і дерево посадив: Юрій Горбунов похвалився чоловічими досягненнями

Телеведучий Юрій Горбунов, навіть незважаючи на свою багату зайнятість в медійних проектах на телеканалі 1 + 1, приділяє достатньо часу своїй родині.

Тим більше, поки родина у нього не така велика – складається з дружини і одного сина. Однак уже в цьому році очікується, що Катерина Осадча подарує своєму чоловікові ще одного спадкоємця або спадкоємицю. Стать майбутньої дитини артисти поки що не розголошують, проте відомо, що пологи будуть в цьому році – у Каті вже досить великий живіт, який стало практично неможливо приховувати від публіки.

До чоловічих обов’язків Юрія відноситься також побудувати будинок і посадити дерево

Юрій Горбунов похвалився деревом, яке посадив: воно красиво розцвіло
Юрій Горбунов похвалився деревом, яке посадив: воно красиво розцвіло

З усіма обов’язками від впорався на “відмінно”. Зокрема, у пари є шикарний особняк в передмісті Києва, де по сусідству живуть куми телеведучих Потап і Настя. А на території особняка Юрій висадив шикарне дерево, яке в 2021 році вперше зацвіло.

Даним успіхом зірка телеканалу 1 + 1 похвалився у своїй соціальній мережі в Інстаграм. Коментатори теж не оминули увагою:

  • Чи не корона, а хвіст Павича;)))
  • Такій короні даже Полякова позаздріть
  • Красиво, звичайно. Але, кого фотографували? Себе або все-ж, квіти (якраз вони не різко)
  • Ах, який хлопець!

Нагадаємо, нещодавно Катя Осадча та Юрій Горбунов провели незабутній час в Туреччині з синочком Іваном. Щаслива сім’я відпочивала біля моря, розсікала на яхті, насолоджувалася місцевими пам’ятками і природою, а також не забувала ділитися своїми фото враженнями.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.