“Він буде кращим татом”: в Мережі обговорюють можливу дочку Дана Балана. Залишилося зрозуміти, хто мама

На одній з фан-сторінок Дана Балана з'явилася фотографія молдавського красеня разом з юною панянкою, ім'я якої поки що невідомо.

Видно, що дівчинці приблизно року 4, вона одягнена в світлий кремовий светр. Фотографія зроблена, швидше за все, в гримерці якогось проекту. Більшість шанувальників припустили, що це фанатка, вірніше дочка фанатки. Однак є й ті, хто запевняє – це може бути таємна донька Балана, яку він так довго приховував.

“Дан і діти – це окрема любов”, – сказано в описі під фотографією.

Відзначимо, в одному з інтерв’ю Тіна Кароль зізналася, що хотіла собі дочку. Однак не поспішила розкривати, від кого саме їй хотілося б завести дитину. Природно, її все сватали до Дану Балану, але коли розкрилося, що їх історія кохання була вигаданою і награною, фанати не на жарт образилися на обох артистів.

Сам Дан Балан прокоментував свої стосунки з Тіною

У досить короткою, але інформативною публікації музикант зауважив, що нікому нічого не обіцяв, і про роман не розповідав.

Нагадаємо, що 11 травня 2021 року в Києві провели ворк-шоп “Ніч нових ідей”, одним зі спікерів на якому виступив продюсер шоу “Голос країни” Володимир Завадюк. Серед його бурхливого і цікавого спічу шанувальники звернули увагу лише на одну новину, яка спонукала в мережі справжній резонанс – він відкрито зізнався, що любов Балана і Кароль була сценічної вигадкою.

Дана тема викликала величезний резонанс в мережі, тому вже на наступний день Завадюк поспішив виправдатися, усвідомлюючи, що взболтнул зайвого. На своїй Інстаграм-сторінці він зробив пост-пояснення, в якому вказав, що його слова трактували неправильно.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.