Одягла тільки джинси: Віра Брежнєва поділилася пікантною фотографією

Одна з найяскравіших і найбажаніших солісток "ВІА ГРИ" продовжує радувати шанувальників своїми відвертими знімками. Оголені груди Брежнєва прикрила рукою.

На своїй сторінці в мережі Instagram співачка Віра Брежнєва поділилася пікантним знімком, де вона була одягнена в самі лише джинси. Груди вона акуратно прикрила рукою.

Таким чином Брежнєва вирішила привернути увагу своєї аудиторії до процесу схуднення і відновлення фігури після зими. На карантині Віра влаштувала собі розвантажувальні дні і тепер ділиться результатами з підписниками в досить провокаційному форматі.

Співачка розповіла, що вона прагне харчуватися правильно, але час від часу бувають огріхи. Тому вона і влаштовує собі розвантажувальні дні — повністю прибирає з раціону увесь тваринний білок, глютен, цукор і молочні продукти. З “дозволеного”: крупи, овочі, бобові, ягоди і фрукти.

Фоловери 38-річної зірки засипали її компліментами щодо фігури. Адже Брежнєва дійсно виглядає ефектно, молодо і привабливо, як в кращі роки “ВІА ГРИ”.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.