Джанабаєва показала кімнату, яку вони з Меладзе облаштували для новонародженої дочки Агати

В цьому році в родині екс-віагрянки Альбіни Джанабаєвої і її чоловіка Валерія Меладзе сталося поповнення. У пари народилася дочка, яку назвали Агата.

Минуло вже майже три місяці з моменту народження третьої спільну дитину артистів, і вони вже оформили для дівчинки кімнату. Розкішні апартаменти мама Альбіна Джанабаєва показала у себе в Інстаграм-профілі.

Альбіна показала коротке відео, але видно, що кімната світла. Вона невелика, але батьки переконані – поки дівчинка ще дуже маленька, і багато простору їй не потрібно. У кімнаті стоїть ліжечко, в якій, очевидно, спить маленька Агата Меладзе. Поряд з нею стоїть шафа для речей і диван, щоб можна було гратися з малятком, коли вона не спить. На підлозі – лінолеум або ламінат.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе облаштували кімнату для доньки
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе облаштували кімнату для доньки

Відзначимо, що вчора 42-річна Альбіна Джанабаєва відповідала в сторіз свого мікроблога в Instagram на питання і поділилася тим, як пройшли її пологи. Альбіна Джанабаєва зізналася, що все пройшло добре і дуже благополучно. До слова, пологи проходили в одній з московських клінік.

Слід зазначити, що колишня учасниця групи “Віа Гра ” до останнього приховувала, що чекає дитину, і повідомила про прийдешнє поповнення вже на дев’ятому місяці – за кілька тижнів до пологів. Однак публіка зовсім не образилася на те, що артистка зі своїм чоловіком Валерієм Меладзе тримали це в секреті, навпаки – все пораділи тому, що Альбіна і Валерій тепер є багатодітними батьками.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.