(Фото) Що стоїть на голові Лідія Таран приємно здивувала своїх шанувальників!

Як це їй вдається? Ви можете прочитати з поста, який Лідія Таран розмістила на своїй сторінці в інстаграм, а також побачити її чарівну фігуру в трико!

Українська телеведуча Лідія Таран показала як треба стежити за своєю фігурою і внутрішнім світом. Це нелегко і найголовніше необхідно перебудувати своє розуміння світу і те, для чого ти живеш. Напевно їй це вдалося – подивіться яких успіхів вона добилася в йозі. Не всякий зможе таке зробити!

Як це їй вдається? Ви можете прочитати з поста, який Лідія Таран розмістила на своїй сторінці в інстаграм, а також побачити її чарівну фігуру в трико!

“Мені шкода, що мої пости про йогу лайкають там мало людей, немає, ну правда! Перед тим, як стати в собаку, сісти в корову або лягти в крокодила, ти проходиш дуже довгий шлях. Ти працюєш з собою і НАД собою, а це важка робота у світі, тому що ми ліниві по суті та інертні по природі, а йога змінює нас. і зміни ці стають дуже видно. я рада, що прийшла до неї та вдячна всім вчителям @annavovkyoga @ lenamironenko5 і нехай я зараз займаюся не так часто, як треба, але всьому кращому у своєму тілі, я зобов’язана своїм йога поводирів.”

Соцмережі відреагували на її пост.

allamazurofficial: “Лідусь, ну Перше твоє фото просто Неможливо НЕ лайкнути! Та ще й таке неймовірне трико! Статуетка богині – Чистої води. А оскільки ти при цьом ще й усміхаєшся – лайкнули Тричі.”

sunnyasha_tata: “Я отетеріла від 3 і 4 фото! Мені соромно, але я навіть ноги не задеру на голову ще й прямо. Ви – мій приклад позитиву і дій! Йогу починала і кидала, але скоро-скоро почну! Поки сап і вже каякінг.”

annavovkyoga: “Лідочка, прекрасна! Рада буті причасною до твого Йога-шляху.”

alena.svet777: “Пітрімую Вас. Ві велика трудядка. ”

strunkinaelena: “Так, теж іду тихенько до дзену. А тут вже таке виробляють.”
pisarchenkoviktoriia: “У підтримку йоги, я її роблю, люблю і вона змінює і зовні та внутрішньо”

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.