Вікторія Булітко вперше скинула з себе все перед камерою: залишилася лише в квітчастому купальнику

Комік і актриса Вікторія Булітко веде власний Інстаграм-аккаунт, де часто ділиться роздумами про життя, публічних моментах, ділиться мотивацією.

Нещодавно Віктора вперше вирішила показати знімок, де вона в купальному костюмі. До цього артистку “Дизель шоу ” бачили в основному тільки в сукнях, костюмах і дивакуватих нарядах на сцені.

Вікторія Булітко в квітчастому купальнику показала свою тонку фігуру

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко

Провокаційний знімок з’явився напередодні в її Інстаграм-профілі.

“Начебто .. зовсім недавно була на морі … Цілих 10 днів відпустки. Але … так хочеться ще і ще … Я б взагалі жила десь на березі якогось моря або океану. Там, де завжди тепло. я – мерзляк по своїй натурі. Тому ті бабульки, які дивували мене в дитинстві тим, що влітку сиділи біля своїх під’їздів в теплих пальто, колготах і хустках, це, виявляється, – я в старості))) “,

– пише актриса комічного жанру.

“І щоб уникнути того, що в дитинстві мене бентежило в такій картині, мені треба провести гідну старість десь в теплій країні. Ще не вибрала яку, тому як я не так то багато подорожувала “,

– резюмувала Вікторія Булітко.

Відзначимо, що Вікторія Булітко є не тільки коміком, але і актрисою. Цю харизматичну красуню невисокого зросту можна зустріти в багатьох серіалах українського виробництва як в серйозних, так і в комічних ролях.

Вікторія гастролює по країні, будує приголомшливу кар’єру, але в той же час є зразковою дружиною і люблячою мамою.

У Інстаграм-акаунті на неї підписані 204 тисячі чоловік, які щодня чекають від свого кумира новин і цікавих фактів про життя.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.